Убиха мъжа на Анита Мейзер!

Убиха мъжа на Анита Мейзер!

Мъжът на сексбомбата Анита Мейзер е бил убит снощи във Варна, научиха ексклузивно някои източници. Културистът Николай Димов е бил намерен вързан със свински опашки и заклан, това сочат неофициални източници. ''Това, което мога да кажа е, че след полунощ е получен сигнал за тежко криминално престъпление. Сигналът е отработен и е уведомен незабавно прокурор от Окръжна прокуратура, който е отишъл на мястото на инцидента и са започнати незабавни действия по разследването. По-късно се очаква Окръжна прокуратура-Варна да излезе с официално становище“, обясни Ирена Петричева от варненската полиция.
 До този момент няма някой,който официално да разпознае  самоличността на жертвата, но според източници  категорично става въпрос за културиста Николай Димов – съпруг на варненската сексбомба и „Мисис България 2014“ Анита Мейзер.

Според някои информатори 40-годишният бивш охранител е бил заклан. Той е бил открит вързан със свински опашки в дома на Анита – в луксозната й къща на Почивка. Мейзер е намерила трупа, след като се върнала от магазина. Малко преди това двамата заедно се прибрали вкъщи.
 

   

0 коментарa

Виж още