Тъжно откриване на кинофестивала във Венеция!

 Тъжно  откриване на кинофестивала във Венеция!

Кинофестивалът във Венеция стартира с филмовия мюзикъл "La La Land" на американския режисьор Деймиън Шазел - с участието на Райън Гослинг и Ема Стоун .Мюзикълът е един от 20-те филма в конкурсната програма на 73-ия кинофестивал във Венеция, от която ще бъде подбран лауреатът на наградата "Златен лъв" на 10 септември. Председател на журито е британският режисьор Сам Мендес.

На червения килим Ема Стоун и моделът Бианка Балти се появиха с най-атрактивните одежди. По обичай звездите от шоубизнеса минаха по червения килим на остров Лидо ди Венеция, където се състоя събитието. Ема Стоун облече ефирен сребрист тоалет - рокля на ресни с яка. Моделът беше на дизайнера на Джамбатиста Вали. 

Бианка Балти пък се появи с черен тоалет, комбиниращ елементи от рокля и шлифер на Жан-Пол Готие.

На стилни одежди, издържани основно само в един цвят, бяха заложили маса актриси, певици и модели, преминали по червения килим пред фестивалния комплекс. Сред тях се забелязваше и Ана Сафрончик с дълга и красива жълта рокля със шлейф и черен колан. Откриването на феста се състоя в по-задушевна атмосфера, защото цяла Италия скърби за жертвите на ужасяващото земетресение в района на Аматриче. В първата фестивална вечер беше връчена наградата за цялостен принос на полският режисьор Иржи Сколимовски.

   

0 коментарa

Виж още