СНИМКИ на участничките от ученическия бой във Враца

СНИМКИ на участничките от ученическия бой във Враца

Имената на момичетата участнички в сбиването във вторник на учебния полигон във Враца са Изабел Дилковска и Никол Райчева.

Момичето което е било унижавано и бито от съученичката си Изабела, се казва Ники.

По данни на полицията изнесени в бюлетина на разследващите органи, в побоя са взели участие още две момичета. Едното е помагало в боя, а другото е заснело случващото се и в последствие е пуснало видеото в мрежата. Скандалният клип бе показан и в национален ефир, което предизвика бурна вълна от обществено недоволство.

Според близки на двете момичета, преди да се скарат Ники и Изабела са били много добри приятелки.

Те учат в 9 клас на ПТГ „Н.Й. Вапцаров“ в града. Тъй като са арестувани след злополуката те не са завършили учебната година.

 Изабела и Ники имат много общи снимки в социалните мрежи, съобщава BulNews.bg. Както много често се случва при тинейджърите, в един момент в отношенията им настъпил разрив и Никол започнала да говори пред другите в училище, че приятелката й е „парцал“, освен това твърдяла, че Изабела била бременна.

Изабел и Никол

Никол

Никол

Изабел

Това ядосало доскорошната ѝ приятелка и в следствие на несправедливо нанесената ѝ обида Изабел решила да се саморазправи със самозванката. Двете отишли на учебния полигон във Враца, където избухнал скандал и последвал боят.

Според техни съученици, това не била първата подобна свада между двете момичета, те често се карали и скандалите им нерядко прераствали в бои.

От училището съобщават, че двете никак не се славят с добро поведение, често тормозели и други ученици от класа им. По всичко изглежда, че това сбиване не е изключение и за жалост не се знае дали ще бъде последното.

Непосредствено след инцидента са били уведомени Отделът за закрила на детето във Враца, както и секретарят на Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

 От училището се надяват двете момичета повече да не стигат до подобни скандални ситуации и да се научат да разрешават проблемите като зрели хора, а не посредством силови действия. 

 

Източник: blitz.bg

   

0 коментарa

Виж още