СКАНДАЛНИ КОМПРОМАТИ! Публикуваха ГОЛИ СНИМКИ на Мелания ТРЪМП (СНИМКИ 18+)

СКАНДАЛНИ КОМПРОМАТИ!  Публикуваха ГОЛИ СНИМКИ на Мелания ТРЪМП (СНИМКИ 18+)

Недоброжелатели на политическата кариера на съпругата на Тръмп – Мелания, нажежиха медийното пространство с публикация на голи снимки от моделското минало на словенката.

Веднага след като бе обявено официално, че кандидатът на републиканската партия за президент на САЩ е не кой да е, а милиардерът Доналд Тръмп е, враговете му отново потърсиха компромати в миналото на атрактивната му словенска съпруга – Мелания. Горещи голи снимки на бившата манекенка бяха извадени на бял свят. Лентата е запечатала прелестите на красавицата, която е позирала чисто гола, така както майка я е родила.

Снимките са правени преди около 20 години, за френско еротично мъжко списание през далечната 1995  и 1997 година. По онова време сексапилната мадама от Словения е била едва на 25 години и изобщо не е предполагала какъв проблем могат да представляват скандалните фотоси за семейството й в бъдеще.

 На една от снимките  Мелания е позирала пред обектива обута само с черни токчета и деликатно поставила ръка на интимните си части. Сесията е била публикувана в януарския брой през 1996 година на сп. „Макс”. Преди 10 години списанието е спряно от печат и не се предава на книжния пазар.

Французина Але де Базевил е автор на снимките. Фотографът твърди, че скандалните снимки са правени през 1995 година в Манхатън, по това време Мелания се борила да пробие в кариерата  на модел. „Ню Йорк Поуст” е публикувал друг кадър, на който Мелания е в обятията на друга екзотична красавица.

На всички е ясно с каква цел са публикациите, опонентите на Тръмп използват всяка възможност за да очернят кандидатурата му. Но според анализатори, не може да бъде сигурно, че това ще отблъсне избирателите. Възможно е да се получи обратен ефект и вместо да го изместят от челните позиции, гласоподавателите да изстрелят Тръмп по-напред в надпреварата за президентското място!

   

0 коментарa

Виж още