Скандална новина! Съдят Джим Кери!

Скандална новина! Съдят Джим Кери!

Операторът е убеден, че Кери се опитал да потули действиятсв си, като изпратил съобщение на Уайт, когато тя била вече мъртва, в което пита къде са лекарствата. 

Бившият мъж на Катриона добавя, че Джим бил вманиачен в идеята да властва над  28-годишната гримьорка, с която били заедно от 2012 г., и монтирал камери за наблюдение в къщата в Лос Анджелис, където живеела. Той твърди че, в деня, когато Уайт умира, актьорът и асистентът му били наясно, че тя не е излизала, но не направили  нищо. Тогава бе обявено, че Уайт и Кери са скъсали дни преди смъртта й.

Адвокатът на Кери - Марти Сингър, определи иска като опит Бъртън да вземе пари от актьора. Той каза, че гримьорката е откраднала рецепта на Кери и той никога не й е давал хапчета. "В живота има моменти, когато трябва да се изправиш и да защитиш честта си от злото. Няма да търпя този безсърдечен опит да се възползват от мен или от жената, която обичах", коментира по-късно актьорът.

Той беше един от присъстващите на погребението й в Ирландия и носи ковчега. След смъртта й написа, че е била "мило и крехко ирландско цвете".

   

0 коментарa

Виж още