СИГНАЛ ОТ БИВШ КМЕТ: Депутат от парламентарната група на ГЕРБ се опитва да ми затвори устата!

СИГНАЛ ОТ БИВШ КМЕТ: Депутат от парламентарната група на ГЕРБ се опитва да ми затвори устата!

Късно снощи в мрежата се появи скандално видео уличаващо депутатка от парламентарната група на ГЕРБ в грозна проява. По данни става въпрос за лицето Галя Георгиева, срещу която само преди няколко години бе публикувана информация от "Антикорупция“, цитирана от Блиц.  

В публикуваното видео се твърди, че същата участвала в различни доноси по повод лицето Йордан Йорданов, който бе общински кмет на Елин Пелин, след като Георгиева бе издигната за народен представител. От кадрите се вижда как срещу Йорданов е била изпратена проверка за алкохол, сигнал, дошъл от депутатката на ГЕРБ, твърди той.

Това, което той разказва в скандалното видео е, че не за първи път получава заплахи, за да си „мълчи“ по повод измамите на партията на територията на Елин Пелин. След като Йорданов се възпротивил и напуснал парламентарната група на ГЕРБ, последвали и заплахи.

„ГЕРБ Елин Пелин води Елин Пелин към дъното“, посочва Йорданов в заснетите кадри и по този начин аргументира своето напускане.

„Искам хората от Елин Пелин и България да знаят, че срещу мен и моето семейство се води една гнусна, неравностойна война от самозабравилата се народна представителка Галя Георгиева, тъй като си позволих да я критикувам и след като бях смачкан напуснах политическа партия ГЕРБ! Но натиска срещу мен е да си мълча! Всички, които ме познават, знаят че това няма как да се случи! Правя този репортаж публичен, за да може да има граждански контрол над тези, които искат да ме приключат и вече една година тормозят мен и моето семейство!“, пише още Йордан Йорданов.

А в публикуваните кадри заявява, че това е поредният опит за сплашване от страна на Георгиева.

По информация от Блиц, не за първи път Галя Георгиева участва в подобни схеми. Според изданието бившият кмет на Град Елин Пелин "е ярък пример за корумпиран кмет на община". Докато управлявала община Елин Пелин, имотните измами на Георгиева се равнявали на милиони. По данни въпросната се облагодетелства от заеманата от нея длъжност, построявайки имот на стойност 250 000 -300 000 лева. Само автомобилът на сина ѝ бил на стойност 60 000 лева, твърди още изданието. 

Преди да бъде издигната за кмет Георгиева работела като сервитьорка, а местни твърдят, че живеели сиромашко със семейството ѝ. 

„Йордан Йорданов също има пръст в измамите“, твърди източник на медията ни, пожелал да запази анонимност. „Докато беше кмет немалко скандални сделки бяха подписани от него. А сега се обръща и хапе ръката, която му е давала хляб“, посочва източникът.

Според публикувана информация от 13 август 2015-та година, управляващият тогава общински съвет поискал оставката на Йорданов, тъй като същият не бил съвместим с длъжността, която заемал. Това станало ясно след влязло в сила решение за пробация. 

Припомняме, че през 2012-та година срещу Йорданов бе повдигнато и обвинение за побой над строител заради спрян ток в сградата, в която се помещавал градоначалника. 

По информация на източника ни, докато управлявала Георгиева, неведнъж демонстрирала своите близки връзки с Цветанов. Това било и причината, поради която тя била изтеглена в парламентарната група на ГЕРБ. 

Кадрите от заснетите видеа, можете да видите тук:

 Повече информация за Галя Георгиева, можете да намерите ТУК!

   

0 коментарa

Виж още