Сватба за над 100 бона смая благоевградчани (СНИМКИ)

Сватба за над 100 бона смая благоевградчани (СНИМКИ)

Популярната бизнес фамилия в Благоевград – Зайкови събра на сватбата на своя син над 330 гости. Любомир сключи брак с Александра, която е  наследничка на единия от собствениците на КФМ – Георги Иванов.

Сватбата е струвала на богатото семейство над 100 бона, а на нея присъствали бизнесмени, политици, шефове на институции и родни звезди. Сватбата има основание да се бори за приза събитие на годината.

Булката и младоженецът пък ще се запомнят със своите дизайнерски дрехи. Александра блесна с рокля за 15 000 лева, а Любомир  бе с марков костюм и риза на „Парушев” на стойност 300 лева. Естествено събитието бе силно охранявано от бодигардове.

Сватбата се състоя в благоевградския парк „Бачиново”, като, както сигурно се досещате десетки жители на града станаха свидетели на вричането в любов на младата двойка.

На сватбата присъства и кмета на Благоевград – Атанас Камбитов, който успя да просълзи булката с думите: „Доктор съм, но рецепта за любовта нямам, нея или я има, или я няма”. Съпругата и дъщерята на кмета също блеснаха с красиви тоалети.

Самото тържество се състоя в шатра от 400 квадратни метра, а сред гостите бяха бившия ректор на ЮЗУ – И. Мирчев, пиарката на онкоболницата – А. Асенова и управителят на КФМ Тодор Наков, както и Тонка Трайкова.

Ето и малко снимки от щастливото събитие:

Източник: БЛИЦ

   

0 коментарa

Виж още