Отново агресия на пътя!

Отново агресия на пътя!

Двама пловдивчани - на 27 и 28 години, са задържани за 72 часа заради вандалство, след като пребиха мъж и унищожиха колата му с бухалка.

Произшествието е станало към 21.30 часа в неделя, на кръстовището на Баня Старинна в Пловдив. Николай и Христо са се движили в „Мерцедес“ и твърдят, че били засечени от друг автомобил. Двамата строшили задно и странично скъкло на "Опел Корса" с бухалка и крак и пребили  25-годишния й шофьор, съобщи районният прокурор Гергана Мутафова, цитирана от Дарик радио. 

На щофьорът на корсата ще бъдат направени медицински изследвания. Случаят трябва да свърши до седмица, понеже е по бързото производство. Все още се разследва кой на кого е взел предимството и засякъл пътя, защото двете страни дават различни показания. 

От прокуратурата обявиха още подробности и за случай от петък, когато водач на автобус заплаши шофьор на БМВ, а той нанесе щети на рейса. Като доказателство е иззета част от куха водопроводна тръба, с която е направеноо нападението след свада на кръстовището на пловдивските улици "Скопие" и "Македония". 

По достоверни данни водачът на БМВ-то направил десен завой и засякъл автобуса, заради което шофьорът му започнал да кара бързо зад леката кола и да присветва с фарове. БВМ-то спряло и шофьорът се насочил към автобуса. Водачът на автобуса извадил тръбата, а обвиняемият строшил с ръка стъклото на автобуса. Наложената мярка за неотклонение на 42-годишния водач на леката кола, който е осъждан два пъти, е най-леката - "подписка".

   

0 коментарa

Виж още