Не е за вярване! Всички мълчат за мащабен антимигрантски митинг в Париж. Защо ли?

Не е за вярване! Всички мълчат за мащабен антимигрантски митинг в Париж. Защо ли?

Чухте ли за мащабния митинг в столицата на Франция, Париж, на 15-ти септември? Може би не, защото точно това е е и била основната цел на традиционните медии.

Крайнодесният митинг е бил проведен в Париж със стотици млади хора, които преминали по улиците, за да се присъединят към демонстрацията, организирана от френското анти-имиграционно движение, протестиращо срещу "ислямизацията" в страната.

Протестиращите скандираха анти-имиграционни и анти-ислямизация лозунги като "Не на ислямизацията", "Французите са гневни" и "Тук е нашият дом!". Палиха факли и димки.

Демонстрантите преминаха мирно по улиците на френската столица, без никакви сблъсъци с полицията съобщи noscomunicamos.com. Те в крайна сметка се събраха на площад Monge недалеч от Музея по естествена история, където бе организиран митинг.

Стотици хора протестираха по улиците на Париж, размахващи френските национални знамена и носещи огромни плакати. Пяха Марсилезата - френския национален химн.

"Между ислямистките атаки и мигрантската инвазия, 2016 г. бележи повратен момент в съвременната история на страната ни. Французите мълчаха прекалено дълго. Време е да се покаже решимостта ни да продължим да живеем на земята си, съгласно нашите закони, нашите ценности и в съответствие с нашата идентичност ", заяви движението в изявление, публикувано на официалния му уебсайт преди събитието.

Откакто е запонала кризата с бежанците, Франция е приела 13,000 бежанци, но много експерти твърдят, че броят вероятно много по-висок, тъй като много се промъкват в страната нелегално. Независимо от това, Франция преживява много проблеми с бежанците и това е довело до страховете на населението, че ще загуби своята страна.

Мигрантите са неквалифицирани, което струва много пари на данъкоплатците. Те не работят, само използват програми за хумана помощ и много от тях са били свързани с ИДИЛ. Френските власти са издали няколко предупреждения, че подозират мнозина във връзки с ИДИЛ и се притесняват, че предстои друга голяма мащабна атака в близко бъдеще.

Ето защо, френските власти са започнали да се подготвят за "гражданска война" срещу мюсюлманите, за да "прочисти" страната си, твърди видният автор Ерик Земор.

   

0 коментарa

Виж още