ЛЮБОПИТНО!!! Какви са минусите и плюсовете на порно филмите?!

ЛЮБОПИТНО!!! Какви са минусите и плюсовете на порно филмите?!

Психолозите и сексолозите съветват, че вредното влияние на филмите за възрастни е възможно да бъде твърде сериозно на психологическо равнище, пише vesti.bg. Съвременните специалисти смятат още, че порноиндустрията, като почти всичко в живота на хората има две страни. Едната страна е положителна, а другата – отрицателна. Прочетете повече за плюсовете и минусите!

Минусите които има порното

Филмите за възрастни определено имат своето вредно влияние върху хората и според експертите то може да бъде твърде сериозно и да окаже въздействие върху индивида на психологическо равнище. Психолозите твърдят, че мъжете обичащи порно филмите, с времето започват да възприемат любимата си жена най-вече като обект за сексуално удоволствие, което отнема от връзката по-емоционалната и стойностна страна. Пряк резултат са разрушените отношенията между мъжът и жената. Погледнато в по-голяма дълбочина, пристрастяването към  порното може да се превърне в пречка за създаването на семейство.

Още в тинейджърките години момчетата започват да гледат порно с идеята да изучат по-добре непознатото за тях женското тяло. Но сексолозите твърдят, че младежите не трябва да прекаляват, защото впоследствие при евентуален сексуален контакт с момиче, могат да станат по-неуверени в себе си. От своя страна неувереността в себе си също тласка към по-честото гледане на порно, тъй като е по-лесният начин за получаване на удоволствие. От сюжетите на филмите младите момчета, буха могли да си създадат погрешно впечатление и мнение, че всички жени са достъпни и лесни за сексуални връзки, като тези от порно киното.

Плюсовете които има порното

Ако двамата партньори гледат заедно филмите за възрастни е възможно, това да разшири сексуалното себепознание и алтернативите по отношение на позициите. Освен това ще спомогне и за отстраняването на някои комплекси, ще свали напрежението помежду им и ще им покаже, че съвършени хора няма. 

Опита или пък неговата липса, влияят върху разкрепостеността в сексуалните отношения между двойката. Доверието и чувствителността един към друг ще спомогне за  постигането на взаимна чувствена пълнота и максимално удоволствие и у двамата партньори.

   

0 коментарa

Виж още