ЛЮБОПИТНО! 5 начина отново да използвате стария си таблет!

ЛЮБОПИТНО! 5 начина отново да използвате стария си таблет!

Вероятно притежавате стар таблет и не знаете какво да правите с него? Старите устройства не бива да се превръщат в електронни отпадъци пише blitz.bg.

Ето няколко идеи от анализаторите от CNet, с които определено ще превърнете стария си таблет в нещо ново:

1. Старият ви таблет може да се превърне в охранителна камера

Макар популярността на таблетите да не се дължи на добрите им камери, бихте могли да ги използвате като камера за видео наблюдение. В интернет пространството има доста приложения, които дават възможността  да използвате вашето устройство като охранителна камера, като например приложението IP Webcam.

Специалистите предлагат, ако имате малко дете, да използвате телефона си, за да го наблюдавате, от ползва могат да ви бъдат приложенията Baby Monitor и Dormi. Разбира се е много важно да изберете най-подходящото място, на което да поставите своя таблет.

2. Старият ви таблет може да се превърне в помощник в кухнята

В интернет има безброй приложения, които са отлични помагачи в ситуациите когато искате да сготвите нещо бързо и вкусно на близките си. Бихте могли да монтирате стария си таблет на удобно място в кухнята, така докато готвите вкусни ястия ще можете лесно да се възползвате от него.

3. Старият ви таблет може да се ви служи за забавление

Всички обичат спомените запечатани на снимка, можете да монтирате таблета си на стената в своята дневна и да го използвате когато ви дойдат  гости. Така няма да се налага някой да липсва на снимката. 

4. Старият ви таблет може да се превърне в дистанционно

Странно, но факт! Бихте могли да превърнете стария таблет в универсално дистанционно. Можете да използвате таблета се за да контролирате стрийминг кутия или стик, като Chromecast или Apple TV. Някои таблети имат IR бластери, както и предварително инсталирано приложение за дистанционно управление на домашните устройства, ако пък няма, то можете да си изтеглите някое подходящо за целта приложение.

5. Старият ви таблет може да се превърне в мишка или клавиатура за компютъра

Можете да използвате таблета си като мишка или клавиатура за компютъра си. Така докато си лежите на дивана, ще можете лесно да сърфирате в мрежата и да пишете на приятелите си.

   

0 коментарa

Виж още