Какво разкрива месецът през който сте родени за сексуалния ви живот (18+)

Какво разкрива месецът през който сте родени за сексуалния ви живот (18+)

Дали сте по-скоро предпазливи, отколкото извратени, дали предпочитате моногамните връзки или пък полигамните, всичко това подсказва месецът през който сте родени!

По-разкрепостени ли са онези от Вас, родени през летните месеци, отколкото другите родени през зимата? Ами тези от Вас, родени през пролетта и есента?

Някога задавили ли сте си въпроса, дали месеца през който сте родени, оказва някакво влияние върху сексуалния ви живот? Според астроложката Сузи Кер Райт, определено съществува взаимовръзка между месеца на раждане и това по какъв начин предпочитате да правите секс.

Обърнете внимание на списъкът по-долу, накратко сме събрали информация за това какво харесват хората родени през всеки един  от дванайсете месеца през годината. Вероятно той ще ви помогне да намерите идеалният партньор за себе си. И така:

Месец Януари

Родените през месец януари са едни от най-извратените, сред представителите на зодиакалните знаци. Те биха си паснали перфектно в леглото, с родените през месец ноември.

Месец Февруари

За родените през месец Февруари се говори, че са "авантюристи". Те владеят истинска страст, но трябва партньорът им да достигне до сърцето им. Обикновено, са съсредоточени в работата си и гледат случващото се от високо. Ако искате да спечелите човек роден през този месец, е необходимо на първо място да се свържете с него/нея емоционално.

Месец Март

Родените през Март, обичат да прекарват свободното си време в леглото. Сексът с тях е интензивен и сплотява връзката им, защото те обичат да дават на своя партньор всичко което притежават, като в замяна често избират секса. Освен това, така те достигат до нови духовни висоти.

Месец Април

Хората родени през месец Април, са много независими, така че, когато са ангажирани с някой, те дават всичко от себе си. Сексът с човек роден през този месец е изключително горещ, интензивен и много страстен, защото те са управлявани от планетата Марс. Тяхната страст е огромна, но често бъзро се уморяват от човека до себе си.

Месец Май

Родените през месец Май имат нужда от по-чувствен секс и от повече лук, за да се чувстват обичани и значими. Обичат самият сексуален акт. Те или ще правят любов върху сатенени чаршафи във великолепно украсена стая или изобщо няма да правят нищо.

Месец Юни

Всички родени през месец Юни, искат да пробват всяка възможна секс поза, защото те искат да знаят всичко за всичко! Страстта и богатото им въображение, могат да надминат дори най-смелите ви очаквания. Ако искате някой да ви говори мръсни думи, то родените през месец Юни са идеални за вас.

Месец Юли

Сексът с родените през юли, преди всичко трябва да има дълбоко емоционален компонент. Те трябва да се чувстват сигурни с някого и след като това се случи, ще угодят всячески на партньора си. Обичат да се грижат за хората и са готови да направят всичко необходимо за човека до себе си.

Месец Август

Родените през Август, могат да бъдат изключително егоистични или пък изключително щедри. Те ще искат първо да се уверят, че партньорът им има всичко. Те мразят някой да има казва какво да правят в леглото, егото им е лесно ранимо.

Месец Септември

Те са страстни, но винаги контролират емоциите си, така че, когато става дума за секс, това ще отнеме много време за да можете наистина да ги накарате да се отпуснат и да изпитат оргазъм. Те няма веднага да се впуснат в сексуално приключение, възможно е дори, ако не почувстват емоционално своят партньор, дори да го лишат от удоволствието да бъде с тях.

Месец Октомври

Те имат потребност от това да обрисуват с думи, една романтична сцена и предварително да ви убедят, как това може да се случи, а дори и как ще се чувствате след това. Определено ще отнеме повече време за да успеете да привлечете вниманието и да задържите романтиката. На хората родени през месец Октомври, може да им липсва страст, но те със сигурност ще компенсират това с продължително ухажване, което често прераства в романтичен секс.

Месец Ноември

Хората родени през Ноември, са олицетворение на страстния секс. Те трябва да притежават техните партньори, а за да се случи това, са готови да направят и невъзможното. Те ще се втурнат с главата напред, само и само за да не пропуснат вероятен сексуален акт, дори само за да кажат в последствие, че са го направили.

Месец Декември

Родените през месец Декември, са много креативни в леглото. Те обичат да създават истории и ролева игра с партньорът си. Това често пречи да свържете с тях  по-дълбоко, но за сметка на това, те ще направят секса забавен и разнообразен, във всеки един момент.

След като вече, сте наясно с това какво харесват в леглото, родените през всеки един месец можете да потърсите най-подходящият партньор за себе си!

 

   

0 коментарa

Виж още