ИЗВЪНРЕДНО! Искат оставката на Бойко Борисов!

ИЗВЪНРЕДНО! Искат оставката на Бойко Борисов!

Опозиция и потребители искат оставката на премиера. Новината за исканата оставка на Борисов дойде, след като самият той в началото на кампанията ясно заяви, че при евентуален провал на кандидат-президента Цецка Цачева на първи тур, ще подаде оставка.

 

Както по-рано Новини Стара Загора писа, след обработването на изборните резултати, бе установено, че ген. Радев повежда в надпреварата, а Цачева остава с 4% под него.

След като премиерът заяви, че не приема това за загуба, а за победа на ГЕРБ, в социалната мрежа потребители изразиха възмущение от поредната "палачинкова история" на Борисов. А не след дълго се появи и събитие, в което възмутени граждани, обявяват протестно шествие с искане оставката на премиера. Убедени, че Борисов навярно няма да я подаде сам, а трябва да му бъде поискана, вече събитието набира убедително число от посетители.

 

А ето какво пише в събитието, публикуваме без намеса:

 

"Бойко Борисов НИКОГА няма да си подаде сам оставката, дори и никой да не гласува за него! Оставка се взима, а не се дава! Да си вземем сами Неговата Оставка, и да си върнем страната. Народен протест за оставката Му! НДК - 13-ти ноември, 1 минута след края на изборния ден! ОСТАВКА, ПЪЛНА, ВЕДНАГА, ЗАВИНАГИ!!!"

 

Очаква се то да се състои идната неделя в 20:00 часа пред НДК.

   

0 коментарa

Виж още