ЗАТВЪРДЕНИ ПОЗИЦИИ: Цецка Цачева с убедителна подкрепа в Турция!

ЗАТВЪРДЕНИ ПОЗИЦИИ: Цецка Цачева с убедителна подкрепа в Турция!

След излизането на окончателните резултати от гласуването, в което бе определен като победител с 4% над Цачева- ген. Румен Радев, от ЦИК излязоха с разпределяне на вота и в чужбина. От публикуваните данни става ясно, че в Турция, Цецка Цачева е получила значителна подкрепа, класирайки се буквално на второ място, следвана от цифрите дадени за Орешарски.

Според публикуваните данни, най-малка подкрепа е получих ген. Румен Радев.

Припомняме, че само преди седмица, в гостуването си в Нова Телевизия, Борисов заяви, че гласовете на ДПС ще отидат за ген. Румен Радев. Той умело се опита да пропагандира тази позиция, гостувайки във всички медии.

Междувременно по непотвърдена информация, за предстоящия балотаж от ДПС са обявили, че ще подкрепят Цецка Цачева, по примера на ДОСТ.

В случай, че този сценарий се изпълни, новият президент на България ще бъде Цачева.

Както по-рано Новини Стара Загора писа, в социалните мрежи вече се лансират няколко "страховити" предсказания относно бъдещето на България. Според поддръжници на партия ГЕРБ, в случай на победа на ген. Радев на изборите, в България ще спрат всички европроекти и субсидии за животновъдите.

Други тръбят, че гласуването за ген. Румен Радев със сигурност ще изпрати България векове назад и ще я направи подчинена отново на Русия.

   

0 коментарa

Виж още