Журналист: С 'Не подкрепям никого' в бюлетината, Цачева ще стане президент!

Журналист: С 'Не подкрепям никого' в бюлетината, Цачева ще стане президент!

Спомняте ли Стоян Тончев от Поморие, журналистът, който беше зверски пребит с бухалки в началото на годината. Тогава съмненията бяха, че е нападението е било предупреждение да не пише срещу управляващите. 

Днес в социалната мрежа се появи призивът му за възможната злоупотреба и неволна подкрепа за управляващите в случай, че хората гласуват на прадстоящите президентски избори с отметка в полето "Не подкрепям никого".

Ето думите на Тончев, предадени без редакторска намеса:

„Моля, разяснявайте на своите близки, познати, работодатели, служители, изобщо на всички, с които комуникирате, че с "Не подкрепям никого" в бюлетината, подкрепяте директно кандидатурата на Цецка Цачева!

ГЕРБ искат да има много висока избирателна активност, за да няма балотаж и техният кандидат да спечели изборите от първия път. Наясно са, че при балотаж огромният наказателен вот ще бъде срещу ГЕРБ и персонално срещу Цецка Цачева, която излъга, че е станала член на БКП, за да може да следва висше. От публикуваната й диплома става пределно ясно, че, когато е постъпила в БКП, вече е била студентка по право. Тази жена започна предизборната си кампания с лъжа! Представете си какво ще е след това!“

В коментарите забелязваме и странната инициатива на управляващите, предприета сред населението, за която споделя Georgi Borisov Georgiev:

„….по селата и малките градчета са тръгнали хора от ГЕРБ и буквално " лице в лице" плашат и вкарват страх и заблуда в главите и душите на хората! Разнасят листове с извадки от ИК ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ и заплашват хората че :

- КОЙТО НЕ ГЛАСУВА НЯМА ДА ИМА ПРАВО НА СОЦИАЛНИ И ЕНЕРГИЙНИ ПОМОЩИ

- КОЙТО НЕ ГЛАСУВА НЯМА ПРАВО ДА РАБОТИ ПО МЕРКИТЕ ЗА ВРЕМЕННА ЗАЕТОСТ, А ЗАЕТИТЕ ЩЕ БУДАТ ОСВОБОДЕНИ

- КОЙТО НЕ ГЛАСУВА НЯМА ДА ПОЛУЧИ УВЕЛИЧЕНИЕ КЪМ ПЕНСИЯТА СИ ЗА СЛЕДВАШАТА ГОДИНА

- КОЙТО НЕ ГЛАСУВА ЩЕ БЪДЕ ГЛОБЕН

И разбира се, им казват за Кой да гласуват! Хората са объркани и стресирани и масово неимформирани.

СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА и чрез страх и натиск се опитват да "спечелят" и тези избори. Ченгетата това знаят и това правят. С колегите ми от БОЕЦ сме тръгнали по всички населени места, където имаме комитети и наши хора и казваме ИСТИНАТА! Този път Цецо и Буда ще се спънат яко. От нас зависи.

Споделяйте и обяснявайте на всеки истината!“

   

0 коментарa

Виж още