Драма! Мисис България брутално бита от бившия си съпруг!

Драма! Мисис България брутално бита от бившия си съпруг!

Брутална драма с елементи на екшън се разиграва от няколко дни в Лондон. Бизнесменът Красимир Костадинов бие жестоко бившата си жена - Мисис България Кристияна Костадинова и нейните родители и близки. Очаква се полицията да го здържи. Миската ужасена разказва истината. Тя споделя,че той е дошъл със сестра си и нейния мъж в къщата й в Лондон и нападлал родителите й,които я защитили. Той не я оставял на мира,но в обществото бил с добра репутация. На Кристияна й дошло до гуша от този тормоз и лъжите му за пред хората. Тяя изразява дълбокото си възмущение относно домашното насилие и заради побоищата й се наложила да избяга на 2000км. Още с първото си интервю споделила,че  много жени в България са подложени на тормоз, като  първо започва психическият...и за съжаление много често после идва физическият. Жените понасят това крият сълзите, преглъщат огорчението само заради децата си. Тя самата дълго правела това...до момент в които разбрала, че синът им става свидетел на този ужас. Чувства се виновна,че късно е събрала смелост да си тръгне и да подаде молба за развод.

Успяла да взема хубава къща и да я превърна в дом за нея и сина й. Работи много,  защото е тежко  решението да бъде самотна майка с дете на ръце без никаква подкрепа от човек, който й  бил мъж 8 години, но в Бългрия много жени са били в нейното положение. Чувства се виновна,че не искала нищо от съпруга си, освен да остави нея и детето на спокойствие. Миската огорчено продължава изповедта си-

"Изказвам съжалението си как може бащата на детето ми да дойде в дома ми и да пребие мама знаейки, че няма кой да ни защити защото татко е инвалид. Питам морално ли е да блъска и баща ми (човек едвам крепящ се на патерици), осмелил се да защити жена си и дъщеря си?" Тя се възмущава от нехайството на българските власти спрямо случаите на жени в нейното положение. "Поне тук в Лондон този човек беше арестуван и за първи път получих защита. Простете , че занимавам вас с лични неща ..но нека ако други жени са били на мое място ...да не търпят повече това!", заключава Мисис България Кристияна Костадинова.

 

 

   

0 коментарa

Виж още