Баба Ванга с лоши новини за Тръмп

Баба Ванга с лоши новини за Тръмп

Още преди години, българската пророчица баба Ванга, предзнаменувала лоши събития около главнокомандващият на САЩ - Доналд Тръмп. Ванга, която е наричана от своите последователи, "Нострадамус на Балканите", твърди, че Обама ще е последният президент на Съединените американски щати.

Приживе, Ванга предсказва, че 44-ия президент на САЩ ще бъде афроамериканец, така се случва в действителност, Барак Обама печели изборите и става главнокомандващ на САЩ. Ванга обаче прави и едно смразяващо твърдение, а именно, че Обама ще бъде "последният президент на САЩ".

Твърди се, че петричката пророчицата, която почина на 85-годишна възраст, през 1996 г., е направила стотици предсказания за бъдещето, чието ниво на точност е над 85%.

Една от тези прогнози е за изменението на климата и за топенето на полярните ледове, за които баба Ванга още през далечната 1950 г. казва: "Студените райони ще станат топли ... и вулканите ще се събудят".

Последователите на Ванга разказват, че тя предзнаменувала и цунамито от  2004 г. което отне стотици човешки животи. Ванга предупредила, че "огромна вълна" ще се спусне по „голям бряг, и ще повлече хора и градове ... всичко ще изчезне под водата".

През 1989 г., тя казала, че "американските братя" ще бъдат нападнати от "две стоманени птици", възможно е да се направи съпоставка със събитията, при които бяха атакувани кулите близнаци през 2001 година.

Тя също така предупредила, че група от мюсюлмански екстремисти, до 2016 г. ще нахлуе в Европа. Предвидила и "голяма мюсюлманска война", чиито начален тласък ще бъде Арабската пролет от 2010 г., което  според пророчицата, от своя страна ще доведе до създаване на халифат през 2043 г., в чийто център ще бъде Рим.

Баба Ванга твърди, че през "2016 нашествие от мюсюлмански екстремисти" ще нахлуе в цяла Европа, и континента ще "престане да съществува" до края на годината.

Тя изрично предупреждава: "Екстремисти ще използват химическо оръжие срещу европейците."

Днес, политическите предсказания на Ванга поемат нова посока. Възможно ли е това нейно твърдение за 45-тия президент на САЩ, да е предсказание за опит за убийство на Доналд Тръмп, ще разберем съвсем скоро.

   

0 коментарa

Виж още