Анита вързала мъжа си и отишла да пазарува

Анита вързала мъжа си и отишла да пазарува

 

    „168 часа” разкрива, че мъжът на Анита Мейзер е починал от самонадеяност и пълна безмозъчност от страна най-вече на мургавата миска. Източникът на вестника разкрива, че глупостите в семейството на Николай и Анита били ежедневие и поради това се стигнало до фаталната развръзка, която отне живота на културиста.

    Според източника полицията се опитвала да преиначи престъплението, представяйки го за сложно и заплетено, а всъщност то било много просто – и Николай, и Анита, са проявили абсолютно безхаберие и здрав разум, което изключва пряк умисъл при убийството. Анита Мейзер се жалваше пред медиите, че е станала жертва на сестрата на Николай, която в качеството си на общински съветник се опитвала да злепостави Мейзер при разследването чрез своите контакти. Сестрата на мъртвия Николай коментира, че брат й е бил убит умишлено, а не по случайност. Според анонимния източник на „168 часа”, който е познавал семейството на Мейзер и Николай, е наясно с лудостите, които са властвали в техните отношения. Нелепата смърт на Николай се вписва перфектно в лудешкия профил на семейството. Двамата се запознават покрай друг колоритен субект от медийните среди – Киро Скалата. Според Скалата, бракът между Анита и Николай бил сключен по сметка – културистът щял да получи право да работи легално в Америка, а Анита да получава пари и любовни ласки от млад жребец като него. Когато среща Николай, Анита е оставила зад гърба си два брака и банковата й сметка е натежала солидно от брака си с еврейски милионер. Киро Скалата и жена му живеят точно под апартамента на злополучното семейство и разкриват, че не са чули викове и силни шумове във въпросната вечер, когато Николай губи живота си толкова нелепо. Появиха се публикации, че връзка с убийството може да има Киро Скалата, който имал афера с Анита, но известният културист обори тези спекулации пред медиите.

    Във въпросната вечер Николай е легнал на масажната маса и е казал на Анита да му върже със свински опашки ръцете, краката и врата. Борейки се със свинските опашки, Анита решава да посети магазина и да напазарува. Когато се връща, тя заварва мъжа си бездиханен и започва да го блъска истерично. След това слиза на долния апартамент и пита Киро Скалата какво да прави. След неговия съвет, тя се обажда на полицията, но когато органите на реда пристигат, тя започва да ги баламосва, че някой е убил мъжа й. По-късно тя бе уличена и в предлагане на подкуп на лице от разследването, което настрои всички против и без това скандалната миска.

   

0 коментарa

Виж още