За нас


STARA-ZAGORA.ORG е безплатен, полезен и практичен онлайн всекидневник, в който са събрани всички водещи новини и горещи теми от деня. Тук ще намерите актуална информация за случващото се в Стара Загора, в България и по света, събрано на едно място.

Онлайн вестник „Стара Загора“ осигурява повече светлина по всички злободневни теми, разделени тематично, в различни категории:


Водещи Новини
Новини от Деня
Новини от Вчера
Новини Стара Загора
Казанлък Новини
Новини Политика
Бизнес Новини
Европейски съюз
Имоти и Строителство
Общество и Култура
Новини България
Световни Новини
Спортни Новини
Криминални Новини
Интервю
Гледна Точка
Автомобили, Транспорт
Технологии
Здраве и Красота
Новини Шоубизнес
Наука и Образование
Любопитни новини
Новини Правителство
Съобщения
Избори 2013


На страницата на сайта ще намерите любопитни факти и новини от света на шоубизнеса, политиката, науката и образованието, както и много практични съвети за по-пълноценен живот. Ще получите актуална информация за новостите при технологиите, ще се сте в крак със случващото в спорта и с последните промени в Българското законодателство. Интересувате се от изкуство и култура? В секция „Култура“ са анонсирани всички предстоящи културни събития, изложби,премиери, т.н. и са отразени всички любопитни аспекти от съвременния културен живот. Пропуснали сте новина и искате да се осведомите? В секцията „Новини от вчера“ ще откриете по-стари новини, коментари, снимки и други полезни материали. Вижте различните гледни точки по всички важни въпроси. Научете подробности и бъдете информирани навсякъде и по всяко време.

STARA-ZAGORA.ORG – нестихващ източник на информация, напълно безплатен, хумористичен и сериозен, за да бъдете добре осведомени, винаги една крачка пред другите!