Корнелия Нинова изясни важни въпроси! Вижте подробности!

Корнелия Нинова изясни важни въпроси! Вижте подробности!

Част от колегите депутати показаха лошо възпитание и господин Радев реагира. Още в момента в който започна да говори за неслучилите се реформи в дясно започнаха реплики и подмятания. Това заяви в ефира на Нова телевизия лидерката на БСП "Лява България" в ефира на Нова телевизия.

"Не знам кой точно е предизвикал репликата "Имате още седмица", Но тя беше заради непристойно поведение. Така Румен Радев показа характер", сподели Нинова-не знам дали на 26 март ще са изборите. Ние предлагаме датата, но решението е негово, призна тя.

"Не смятам, че има умисъл в пропуска да не се здрависа с министър-председателя в оставка Бойко Борисов" добави тя. Според нея речта на Румен Радев е била последователна и се е виждала приемственост. "Впечатлена съм, че тема по тема и дума по дума той препотвърди всичко, което пое като ангажимент към българския народ. Уважително се отнесе към всички предишни президенти. Той не беше конкретен в решенията, но той не е министър-председател. Президентът Радев просто начерта проблемите", заяви тя.

"Категорично заяви, че ЕС и НАТО са съюзи на България са наши партньори, но ще работи и за сближаване на отношенията с Русия", допълни Нинова.

Корнелия беше попитана според БСП какъв е Крим - руски или украински. Лидерката на социалистите обясни, че Крим е такъв, каквито се възприемат гражданите му. Виктор Николаев се опита тактично да я провокира "Значи, все пак, казвате, че е руски", но Нинова не се поддаде на това и повтори думите си.

   

0 коментарa

Виж още