В Стара Загора заловиха крадец на ...

В Стара Загора заловиха крадец на ...

Полицейските служители са установили веднага след залавянето на обирджията, че той е в изпитателен срок от предходна присъда.

Съдът в Града на липите, определи по искане на Районна прокуратура, мярка за неотклонение „задържане под стража“ за 24-годишният Иван С. Младежът е сочен за съучастник на прекият извършител на престъпление и е отнел движимо имущество без знанието и позволението от страна на законните притежатели.

Органите на реда са открили по време на образуваното досъдебно производство, че преди близо 2 години, на 7.03. 2015 г., Иван С. е бил на територията на град Стара Загора, в компанията на други двама. Иван С. и двамата му съучастници са предприели противозаконни действия в тъмната част на денонощието и са нанесли трайни щети на три търговски обекта, разположени на Централния кооперативен пазар в Стара Загора. Тримата извършители отнели складираните в щандовете продукти, сред които: банани, мандарини, портокали и буркани с домашен пчелен мед.

Към настоящият момент спрямо Иван С.  е предприета мярка за неотклонение „задържане под стража”, която може да се обжалва пред Окръжния съд в град Стара Загора.

   

0 коментарa

Виж още