В Стара Загора тинейджъри откраднаха лек автомобил

 В Стара Загора тинейджъри откраднаха лек автомобил

Около 01.55 ч. тази нощ, полицейският патрул на Второ районно управление в град Стара Загора, по време на своята среднощна обиколка по бул. „Цар Симеон Велики“, в близост до блок №53 е забелязал паркиран лек автомобил от марката  „Пежо 806″ (ван – бел. ред.).

При появата на органите на реда от леката кола са излезли три момчета, на видима възраст около 14-15 години, които побягнали в различни посоки.

Служителите на реда, веднага се започнали преследване на непълнолетните лица, в следствие на което са успели да задържат едно от момчетата. При проверката е установено, че непълнолетното лице е на 15 години и е жител на град Казанлък.

Самоличността на другите две лица също е била потвърдена, те са от град Стара Загора, едното момче е на 14 г., а другото е на 15 г.

По късно през нощта те също са били задържани от полицейските служители, на Второ РУ.

При извършеният на автомобила оглед, е установено, че е фирмена собственост. По случаят е образувано досъдебно производство, ще бъде потърсена отговорност и на родителите на непълнолетните, от Второ РУ съобщиха, че работата по случая продължава.

   

0 коментарa

Виж още